A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Соціальний захист

РОДИНА ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ: ЯК ПОВНОМАСШТАБНА ВІЙНА ВПЛИНУЛА НА ПРОЦЕС ВСИНОВЛЕННЯ, — ОКСАНА ЖОЛНОВИЧ

В інтерв’ю для ELLE Ukraine Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович розповіла, як відбувається процес усиновлення на тлі повномасштабного вторгнення, а також про форми опіки, що наразі найпоширеніші в Україні.

11:22:12 09.06.2023

Кожна дитина має право на сім'ю!

Сім'я - це місце, де діти ростуть, вчаться, розвиваються та відчувають справжню любов, адже сімейне оточення надає дітям не тільки фізичний догляд, але й емоційну підтримку, створюючи стійку основу для їхнього життя.

11:19:20 01.06.2023

Як, перебуваючи за кордоном, дистанційно відмовитися від отримання різних видів соціальної допомоги або житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг

Через повномасштабну війну, розв'язану російською федерацією, частина українців, на жаль, змушена була виїхати за кордон. За понад рік активних бойових дій Мінсоцполітики у взаємодії з іншими установами та міністерствами забезпечило створення та функціонування низки цифрових інструментів, які дозволяють оформити ту чи іншу соціальну виплату онлайн або дистанційно відмовитись від неї.

13:39:10 26.05.2023

ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО НАД ДІТЬМИ: ВИДИ, НАСЛІДКИ ТА ШЛЯХИ ПОДОЛАННЯ

Жорстоке поводження з дітьми і зневага їхніми інтересами можуть мати різні види й форми, але їх наслідками завжди є серйозний збиток для здоров'я, розвитку і соціалізації дитини, нерідко й загроза її життю чи навіть є причиною смерті.

13:24:47 10.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора