A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Соціальний захист

Найдорожчий скарб кожного народу - це його діти

Ворожбянська міська рада висловлює подяку за надану гуманітарну допомогу Благодійний фонд «Фонд громад "Рідня" та партнерам "Медична та благодійна допомога Франція-Украïна" -  Aide Médicale&Caritative France-Ukraine, компанії «СанАгро Україна», кредитна спілка «Вигода», які надали благодійну гуманітарну допомогу брендовими речами дітям Героїв-воїнів, які загинули, у полоні, безвісті відсутні чи важкопоранені.

11:10:14 24.04.2023

ҐЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНЕ НАСИЛЬСТВО

Ґендерно зумовлене насильство - це насильство, яке вчиняється до осіб через їхню стать або стосується переважно осіб певної статі.

16:11:53 24.03.2023

УСИНОВЛЕННЯ

Родина – найкраще середовище для повноцінного розвитку дитини. І якщо так сталося, що дитина, за якихось обставин, не може жити у своїй біологічній сім’ї – існують інші варіанти, як їй подарувати родинний затишок.

16:59:20 23.02.2023

ПРАВО ДИТИНИ НА СІМ’Ю. ПАТРОНАТ ЯК ФОРМА ДОПОМОГИ

Патронат над дитиною – це професійна комплексна соціальна послуга з тимчасового догляду, виховання та реабілітації дитини в сім'ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин та/або у період прийняття рішення щодо подальшої долі дитини (усиновлення, влаштування до прийомної сім’ї, ДБСТ, під опіку тощо).

09:03:47 18.02.2023

До уваги роботодавців: новий порядок компенсацій за працевлаштування безробітних

Кабінет Міністрів затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям та працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Зокрема, це молодь, яка шукає перше робоче місце, особи з інвалідністю, люди передпенсійноговіку.  Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 10 лютого 2023 року.

11:27:43 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора