A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Соціальний захист

Безкоштовна допомога з питань отримання грантів для ветеранів та другого з подружжя

З початку своєї роботи грантові програми "Власна справа", "Грант для ветеранів та їхподружжя" набули великої популярності. Разом з тим, виника є багато питань щодо того, де, коли і як отримати безкоштовні консультації, пройти навчання для створення власного бізнесу, куди звернутись за отриманням  тьюторскої  підтримки та додаткового фінансування. Саме з метою відповіді на ці та інші питання ми створили спеціальну добірку корисних посилань та контактів нас та наших партнерів для ветеранів або їх подружжя, де вони зможуть отримати безкоштовну професійну допомогу або консультації з питань отримання грантів:    

15:16:28 31.08.2023

Організація та надання соціальних послуг у громаді

Організація та надання соціальних послуг вразливим категоріям населення – це повсякденна та наполеглива робота, яка потребує знань, вмінь, скоординованості та об’єднання наявних ресурсів. У цьому відео ви дізнаєтесь про принципи надання соціальних послуг, різні моделі, практичні інструменти, ведення випадку як технологію надання соціальних послуг. Також поговоримо про особливості надання соціальних послуг в умовах воєнного стану.

16:55:34 25.08.2023

Що таке соціальні послуги

Що таке соціальні послуги та недержавні організації в системі надання соціальних послуг на рівні громади. У даному відео розглядається визначення, цілі надання та види соціальних послуг, процес організації та управління системою їх надання, що таке Державні стандарти соціальних послуг, основні вимоги до надавачів соціальних послуг, реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг, як недержавним організаціям внести свої дані до Реєстру.

16:50:41 25.08.2023

ЯК НЕ СТАТИ ЖЕРТВОЮ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

У нинішньому світі торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини. Жертвою торгівлі може стати будь-яка особа, незалежно від віку та статі.

11:55:05 04.08.2023

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ НЕЗАКОННО УТРИМУВАЛИСЬ АБО ПЕРЕБУВАЛИ В ПОЛОНІ

Відповідно  до Закону України ,,Про протидію торгівлі людьми”, статті  149  Кримінального кодексу України,  особи, які  незаконно утримувались або перебували в  полоні, таким чином  могли бути використані примусово  у збройному конфлікті мають право  на встановлення статусу особи, яка  постраждала  від торгівлі людьми.

08:04:40 04.08.2023

Допомога потерпілим від торгівлі людьми: дії лікаря

Основним із напрямків державної політики у сфері протидії торгівлі людьми є надання допомоги та захисту особам, які постраждали від торгівлі людьми, шляхом удосконалення системи відновлення їхніх прав, надання комплексу послуг, впровадження механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми.

08:03:56 03.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора