A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Соціальний захист

Майже 70 підприємців Cумщини отримали компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

Через збройну агресію рф велика кількість українців покинула свої домівки та вимушена переселитися в інші більш безпечні регіони нашої країни. Гостро постало питання не тільки житла, а й роботи.З метою пришвидшення адаптації внутрішньо переміщених осіб та підвищення рівня зайнятості серед населення Кабінет Міністрів з квітня запровадив програму стимулювання бізнесу приймати на роботу ВПО, згідно з якою за кожного працевлаштованого держава виплачує підприємцю компенсацію у розмірі 6500 грн. протягом двох місяців.

14:12:07 06.01.2023

Подяка ТОВ "Білопілля Агро" та ТОВ "Білопілля Агросвіт" за надані новорічні подарунки

Ворожбянська міська рада висловлює подяку ТОВ "Білопілля Агро" та ТОВ "Білопілля Агросвіт" за надані новорічні подарунки дітям з інвалідністю та дітям, які проживають в опікунських родинах. Ваша турбота та підтримка принесли радість та посмішки дітям!

13:34:59 30.12.2022

Гуманітарна допомога пільговим категоріям населення

За сприяння голови Сумської районної державної адміністрації Романа Гученко, Ворожбянська міська територіальна громада отримує гуманітарну допомогу, яка надається пільговим категоріям населення громади: багатодітні родини, особи з інвалідністю 1 та 2 групи, діти з інвалідністю, опікунські родини та прийомна сім’я, в яких виховуються діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування, сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, діти від 0 до 2 років, родини ВПО та інші.

15:32:54 22.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора