A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Новина

Дата: від до Скинути

Увага!!! Бюджетні дотації за утримання великої рогатої худоби, кіз та овець будуть відновлені у 2024 році

Відповідно до листа – роз’яснення Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації  у 2024 році передбачено проведення виплати спеціальна бюджетна дотація за приріст поголів’я корів власного відтворення (далі - дотація за приріст корів надається на безповоротній основі суб’єктам господарювання, які є юридичними, фізичними особами-підприємцями, фізичними особами і власниками корів, за кожну наявну прирощену корову власного відтворення, на яку збільшено основне стадо на 1 липня поточного року порівняно з наявним поголів’ям корів станом на 1 січня поточного року, розмірі до 10 000 гривень на одну голову, але не більше 500 000 гривень одному одержувачу.

10:32 15.03.2024

Бути обізнаним платником податків та володіти інформацією щодо можливих каналів комунікації з податківцями на місцях є критично важливим, особливо в умовах воєнного часу

Платники податків є важливими суб'єктами податкових відносин. Вони забезпечують наповнення бюджету, який є джерелом фінансування державних програм та видатків. Тому важливо, щоб платники податків були обізнаними завжди і в мирні часи, а в умовах війни важливість поінформованості платників податків важко переоцінити. Знання можливих каналів комунікації з податковою службою особливо  в регіонах має вирішальне значення для оперативного та точного вирішення їхніх податкових питань. Сьогодні через переміщення людей, руйнування інфраструктури та інші фактори платникам податків може бути важко отримати необхідну інформацію або виконати необхідні дії.

14:59 04.03.2024

ПРАВИЛА УТРИМАННЯ КОЛОДЯЗІВ ГРОМАДСЬКОГО ТА ІНДИВІДУАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ

Деякі українці звикли отримувати воду з-під крана, не замислюючись, звідки й куди це далі потрапляє, інша справа — колодязі чи свердловини. Адже основним джерелом водопостачання у селах залишаються власні свердловини або ж колодязі. Війна та руйнування інфраструктури водопостачання, водовідведення та очисних споруд призвели до збільшення використання нецентралізованих джерел водопостачання (криниць, свердловин, каптажів).

15:42 20.02.2024

Зміни до розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва

Головне управління ДПС у Сумській області акцентує,  відповідно до п.п. 298.8.1 п. 298.8 ст. 298 Податкового кодексу України сільськогосподарські товаровиробники для набуття статусу або  підтвердження статусу платника єдиного податку подають не пізніше 20 лютого поточного року:

11:58 19.02.2024

Третя штурмова бригада оголошує набір!

Ми кришили російські війська на Київщині та десантувалися в оточений Маріуполь, штурмували окупанта на Запоріжжі, переможним маршем заходили у Херсон та тримаємо оборону Бахмуту.

13:37 09.02.2024

Про порядок ввезення та реалізації насіннєвого та садивного матеріалу

З розвитком міжнародних торгівельних відносин збільшилась кількість вантажів, які надходять до України з інших держав. Серед них значну частину займають рослини та продукти рослинного походження.

11:29 05.02.2024

Фальсифіковані пестициди

Використання пестицидів в Україні регламентовано Законом України «Про пестициди і агрохімікати», «Про захист рослин» та іншими нормативно-правових актів уряду та центральних органів виконавчої влади відповідно до їх компетенції.

11:27 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора