A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Соціальний захист

Як допомогти дітям виражати свої почуття та емоції

Ви коли-небудь відчували труднощі у висловленні своїх почуттів та емоцій? Вміння пояснити те, що відчуваєш, є важливою навичкою для здорових стосунків у майбутньому. Ось декілька корисних порад, як можна допомогти вашим дітям виражати емоції та керувати своїми почуттями:

10:51:30 03.11.2023

Це нормально, якщо ваша дитина зараз...

У період стресових подій зважайте на те, що здатність дитини навчатися може знижуватися: вона може гірше сприймати та запам’ятовувати нову інформацію, бути більш емоційною, менш зібраною та уважною.

11:55:58 01.11.2023

Як подбати про своє ментальне здоров'я прямо зараз

У Всесвітній день психічного здоров'я ЮНІСЕФ нагадує, як подбати про своє ментальне здоров'я прямо зараз. Завдяки здоровому самопочуттю ви зможете зберігати продуктивність та енергію, щоб досягати нових висот!

13:12:24 10.10.2023

Насильство — мовчати не можна, повідомити!

Насильство над дітьми — це фізична, психологічна, сексуальна або експлуатаційна діяльність або бездіяльність, що завдає шкоди фізичному, психічному чи емоційному стану дитини. Насильство над дітьми є серйозним порушенням їхніх прав. Насильницькі дії можуть залишити тривалі та негативні наслідки для дитини протягом усього її життя.

15:03:11 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора