A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

«Армія відновлення» Сумщини – одна з численних в Україні

Дата: 15.09.2023 15:08
Кількість переглядів: 48

Фото без описуСьогодні, за словами директора Сумського обласного центру зайнятості Леоніда Чепульського, країна має дві армії: перша захищає Україну від рашистської нечисті, друга працює на перемогу, наближає її.

Люди, які з різних причин залишились без роботи, можуть долучитися до «Армії відновлення» через виконання суспільно корисних робіт з відбудови зруйнованої інфраструктури країни.

Тому в області активно залучають зареєстрованих безробітних до розбору руйнувань і відновлення житлових будівель, об’єктів соціальної інфраструктури тощо. Оплата за такі роботи здійснюється державою на рівні мінімальної зарплати, яка з жовтня минулого року складає 6700 грн.

З-поміж 37 територіальних громад Сумщини, які організовують такі роботи, найбільше залучених безробітних у Конотопській, Роменській, Сумській, Путивльській міських громадах.

Від початку року у суспільно корисних роботах за програмою «Армія відновлення», які перебувають під опікою обласної служби зайнятості та місцевих військових адміністрацій, взяли участь майже 3300 безробітних та отримали близько 31,3 млн грн заробітної плати.

До «Армії відновлення» може долучитися кожен охочий. Для цього потрібно звернутися до центру зайнятості за місцем перебування, контакти тут: http://surl.li/gspuv. Працівники отримуватимуть заробітну плату та страховий стаж.

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Сумського обласного центру зайнятості: (044) 244-94-22, а також приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу https://t.me/+Jis40eOnV-JjNjUy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора