A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Програма надання грошової гуманітарної допомоги, що реалізується французькою міжнародною гуманітарною організацією «АКТЕД» у Сумській області

Дата: 17.03.2023 16:02
Кількість переглядів: 100

Багатоцільова грошова допомога надається домогосподарствам, які постраждали внаслідок активізації конфлікту на території України, а саме громадянам у яких повністю або частково пошкоджене житло на території Ворожбянської МТГ і які залишаються і проживають на даний момент у громаді. Розмір грошової гуманітарної допомоги складає 2220 грн на місяць на кожного члена постраждалого домогосподарства, розрахована на три місяці і буде виплачена одним платежем одразу за три місяці (тобто, кожний член домогосподарства може отримати 6660 грн). Виплата грошової гуманітарної допомоги відбувається шляхом нарахування грошового переказу на картку для виплат або через відділення Ощадбанку (по системі «МайТрансфер») або Укрпошти (терміновий переказ), які можна отримати на касі відділення без необхідності відкриття рахунків і т.д.

Реєстрація в програмі відбувається шляхом анкетування нашими співробітниками представника домогосподарства, питання направлені на визначення ступеня вразливості домогосподарства, шкодою, яка була нанесена військовими діями та запис персональних даних членів домогосподарства, необхідних для реалізації програми (беручи участь в нашому анкетуванні громадяни мають надати згоду на їх обробку, дані використовуються тільки для реалізації програми і нарахувань переказів бенефіціарам, зберігаються конфіденційно і не передаються третій стороні). Для реєстрації необхідно надати на заявника (він же буде отримувачем переказу на всіх членів домогосподарства, який піде у відділення, тому необхідно, щоб це був наймобільніший і найздоровіший член домогосподарства) – фото 1, 2 сторінки паспорту, прописки (або довідки від місцевої влади про фактичне проживання по постраждалій адресі), ІПН. На інших членів домогосподарства надається фото ІПН або (для неповнолітніх у разі відсутності) фото свідоцтва про народження. Також необхідно надати фото довідки/акту про пошкодження житла за вказаною адресою.

Наявність пошкоджень (часткових або повного руйнування) житла – є обов’язковою умовою для участі у програмі, але не є гарантією отримання допомоги, так як ми проводимо звірку з партнерськими гуманітарними організаціями і у разі, якщо домогосподарство отримує аналогічний тип грошової допомоги в іншій організації у визначений (запланований нами) період – ми її надати не зможемо, а також є декілька додаткових факторів через які може бути відмова у наданні грошової гуманітарної допомоги.

Анкетування буде проходити особисто  по телефону. У разі телефонного анкетування громадянам необхідно буде надати фото зазначених документів по Вайберу на номери наших співробітників, які займаються перевіркою документів. У Ворожбянській МТГ буде проводено тільки телефонне опитування,  з наступного тижня  співробітники "ACTED" зв'яжуться з постраждалими домогопсподарствами для проведення опитування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора