A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

Щиро вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2022 08:00
Кількість переглядів: 213

Фото без опису21 листопада, ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських захисників, які беруть участь у війні, обороняючи Україну, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь. Їх подвиг – неоціненний.

У нас багато складних завдань. Основне – відстояти територіальну цілісність та незалежність України, зберегти її економічний потенціал та розпочати впровадження тих змін у всіх сферах життя, які вимагає народ. Це не просто. Нам потрібна згуртованість, віра, наполегливість. Сила зростає у боротьбі, вправність – у праці, досвід – в аналізі і упередженні помилок.

Щиро вітаємо всіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаємо мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні. Бажаємо всім нам злагоди і непохитної віри в те, що ми , як єдиний великий народ, зуміємо зробити все можливе на благо розквіту рідної України.

Слава Україні! Героям слава!
Вистояли на майдані - переможемо у війні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора