Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОМОГОСПОДАРСТВ БЕЗКОШТОВНИМИ ДРОВАМИ!

Дата: 24.10.2022 15:00
Кількість переглядів: 276

Фото без описуШановні мешканці Ворожбянської громади, які користуються ВИКЛЮЧНО ПІЧНИМ ОПАЛЕННЯМ!!!

Відповідно до порядку безоплатного розподілу деревини, першочергово будуть забезпечені дровами домогосподарства, в яких зареєстровані:
- сім'ї військовослужбовців та членів територіальної оборони ЗСУ;
- багатодітні сім'ї;
- неповні (очолювані одним з батьків) домогосподарства з дітьми;
- малозабезпечені сім'ї з дитиною/дітьми;
- особи з інвалідністю;
- домогосподарства, в яких зареєстровані лише непрацездатні особи.

Для подання заяви та необхідних документів, слід звернутися до відділу соціального захисту населення Ворожбянської міської ради
До заяви потрібно буде надати такі документи:
1) копія паспорту (якщо ID-картка, то необхідна довідка про місце реєстрації (додаток 13);
2) копія документа, що посвідчує статус особи;
3) довідки від організацій про незабезпечення будинку газо- та електроопаленням;
4) довідка про зареєстрованих осіб.

Додаткова інформація щодо забезпечення дровами!

При сприянні Rotary club Kiev international до  Ворожбянської громади буде доставлено дрова 170 сім'ям від Міжнародної Організації Міграції (МОМ). Розмір допомоги - 5 м.куб на родину.

Отримати допомогу можуть люди, що не отримують дрова від держави, не отримують компенсацію на покупку дров та інші допомоги для забезпечення сім'ї дровами.

Дрова зможуть отримати особи, чиє житло постраждало від війни, люди похилого віку,  малозабезпечені сім'ї, люди з обмеженими можливостями, сім’ї військовослужбовців, сім'ї загиблих військовослужбовців, сім'ї військовослужбовців та цивільних, які знаходяться у полоні чи безвісти зникли військовослужбовців, які отримали поранення під час проходження військової служби. Умова - наявність твердопаливного котла у будинку!  У зв'язку зі стислими термінами заявки прохання подати у вівторок вранці да відділу соціального захисту населення Ворожбянської міської ради.  При собі мати паспорт, код, техпаспорт на будинок та довідку про підтвердження статусу.

Важливо, щоб вказані домогосподарства раніше не отримували допомогу у вигляді опалювальних матеріалів чи грошової допомоги на опалення від інших донорів. У випадку, якщо такі домогосподарства отримали допомогу просимо їх не вносити до списку, нами буде проводитись їх верифікація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора