A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ворожбянська міська громада
Сумська область, Сумський район

30 вересня - Всеукраїнський день усиновлення!

Дата: 30.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 160

В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Цьогоріч, через війну багато дітей залишились без батьківського піклування та опинилась загубленими, віч-на-віч з реаліями воєнного життя. Але саме в таких жахливих умовах народився інший спосіб подарувати сімейний затишок для дитини – тимчасовий прихисток, який може перерости і в постійне опікунство чи усиновлення дитини, такі приклади ми вже спостерігаємо. Це свідчить лише про те, що українці готові відкривати свої серця дитині, розділити з нею свою любов та душевне тепло, дати кожній дитині шанс мати родину.

Висловлюємо вам, люди з великим серцем, безмежну вдячність за небайдужість до дитячої долі. Бажаємо миру та затишку і нехай разом з прекрасним моментом усиновлення у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора